Kedves cirkuszrajongók!

Hírünk van!

A 100 éves Eötvös cirkusz újra nyitja kapuit, melyet március 12-én a pandémia kitörésének következtében kénytelen volt bezárni.

Most, hogy a veszélyhelyzet véget ért újra indul a turnénk és első helyszínünk természetesen a hírös város Kecskemét lesz. Premier Június 26-án!
Előadásainkat hétköznapokon 19.00 órai kezdettel, szombaton és vasárnap 16:00 és 19.00 órai kezdettel tartjuk. Utolsó búcsúelőadásunkat július 5-én 15.00 órai kezdettel tartjúk Bízunk benne, hogy amint mi is, úgy Önök is nagyon várják már cirkuszunk 100. Jubileumi évadának Centenárium című műsorát, melyben a 2019-es Monte-Carlói Cirkuszfesztivál díjnyertes akrobatikus elefántprodukciója a legnagyobb szenzáció, de sok más különlegességet is láthatnak majd, mint például Scoby és Teddy a patagóniai oroszlánfókák felejthetetlen élményt nyújtó interaktív produkcióját. Mottónk Család a Családokért! 

Ne feledjék a MINŐSÉGBŐL nem engedünk de az ÁRAKBÓL igen! Igazi SZUPERKEDVEZMÉNYEKET vehetnek igénybe kuponok beváltásával. Várja Önt és kedves családját Magyarország legrégebbi utazó cirkusza a 100 éves Eötvös cirkusz. A Családok cirkusza!

100 éves az Eötvös Cirkusz