Szenzációs évkezdés

Szenzációs eseménnyel indult a 2020-as esztendő az Eötvös Cirkusznak.

 Az Eötvös család legifjabb generációja Lorienn és Larissza lehetőséget kaptak, hogy bemutathassák közös produkciójukat a 13. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál New Comer műsorában.

Az esemény január 10-én volt látható a Fővárosi Nagycirkuszban. A vártnál is jobban sikerült a fellépés, a lányok bombaformában voltak és profikat meghazudtoló módon adták elő magyaros hangulatú levegőkarika számukat. A Nemzetközi zsűri árgus tekintetettel figyelte a kislányok bemutatóját, akik mellesleg a maguk 8 és 10 évével az egész fesztivál legfiatalabb résztvevői voltak.  

Jelen voltak a nemzetközi cirkuszvilág vezetői, híres cirkuszigazgatók, külföldi és magyar artista legendák a szakma krémje. Lorienn és Larissza vérbeli cirkuszosként, lámpaláz nélkül tökéletes előadást mutattak be és mondanunk sem kell, hogy mindenkinek nagyon tetszett, hatalmas sikerük volt, 1800 néző állva tapsolt nekik.
A lányok magukba szívták ezt a hatalmas élményt, mely ösztönzőleg hat rájuk és motiválja őket, hogy még jobban teljesítsenek. Szüleik természetesen nagyon büszkék rájuk.