Galéria

2010
Fantastico

Fantasztikus produkciók adták műsorunk hangulatát.
Magyarországon először volt látható a porondon egyszerre három elefànt. Különleges rosato tigrisek és Tibet a hófehér albinó tigris voltak műsorunk fénypontja. Ne feledkezzünk el a gyönyörű paripákról sem akik felejthetetlen élménnyel gazdagitották a nézőket.
A Togni család lovaspiramis produkciója is nagyon látványos volt. Eötvös Loránd és Adrienn zsonglőrvirtuózok meghatározó egyéniségei az elkövetkező évadoknak is.

Részletek

2011
Bravissimo

Műsorunk címét a három indiai elefánt ihlette akik 2011 januárjában megnyertèk a Monte Carlói Cirkuszfesztivál Arany Bohóc Díját. A Togni család ismét bemutatta lovaspiramis számàt. Az előadás egyik legemlékezetes pillanata az utolsó Mohikán volt levegőtissue produkciójával.

Részletek

2012
Ezeregy Attrakció

Távolkeleti hangulatot idéző műsorunknak nagy sikere volt. Ewa Váradi Egyiptomi fáraónőként bemutatott lábzsonglőr száma, Wertheim Dewid tűzzsonglőr és Tony Gartner egzotikus állatsereglete garantálták az ezeregy éjszaka hangulatát.
Manuel Farina oroszlánokkal és tigrisekkel előadott műsorszáma egyedülàlló volt a világon. Mimmo Dilello humoros automobilja a gyerekek nagy kedvence volt, ahogy a bohóc Cirillo is.

Részletek

2013
Gran Fiesta

A latinos elemekkel tarkított műsorának gerincét a Niemen és a Busnelli családok adták akik több kiváló produkcióval érkeztek hozzánk. Egzotikus állatok, dalmata kutyák, lovak, drótegyensúlyozó, kézegyensúlyozó, Washington trapéz és Glória a viziló. A vadállatprodukciót a Lengyel Cersar Mikulsky adta elő, Magyarországon először volt látható fehér oroszlán a porondon.

Részletek

2014
Nagy Kaland

Ebben a műsorban a nyitókép kalandos jellege adta meg az alaphangulatot. A kalózos stílusú golyóegyensúlyozó produkció nyitotta meg a műsort Eötvös Adrienn, Eötvös Christofer és Berki Róbert előadásában. Ismét jelen volt a Togni család impozáns Elefántjaival. A gyönyörű Caroline Niemen lábzsonglőr és trapéz, férje Aljosha Coatti tissue és kínai rúd számával lepte meg a közönséget. Az akkoriban még csak szárnyait bontogató Mr. Gerald bohóc gondoskodott a humorról.

Részletek

2015
Legenda

Ebben az évben lett 95 éves az Eötvös Cirkusz. Legenda című műsorunk legendàkat elevenített fel fantasztikus artista és állatszámokkal. A Notre Dami toronyőr harangként kongatta a kötelet amin Esmaralda kötélszámát mutatta be. Rómeó és Júlia zsonglőrszám, trapéz a szépség és a szörnyeteg előadásában, sellők erőemelő produkciója és Mary Poppins állatbemutatója melyben huszonötféle állat szerepelt, csakhogy néhány példát említsünk.

Részletek

2016
Az időutazó

Ez a műsor különbözött minden eddigitől. A műsor főszereplője Pom pom professzor aki feltalál egy időgépet és az időutazóval aki Eötvös Loránd alakít utaznak a különböző korokban és megnézik az akkori artistaszámokat. Az ókori Egyiptom királynője Kleopátra hajlogó szàmot, a római gladiátorok harcoltak a vadállatokkal, megismerhettük Noét aki épp a bárkàra próbálta terelni a sokszínű állatseregletet. Megérkezett Hannibál hatalmas elefántjaival, jártunk egy másik dimenzióban is ahol Obi Van Pom Pom jedimester bölcsességeit halgattuk a szith nagyúr Darth Vader érkeztèig, amikor lézerbuzogàny párbajt vívott Rey és Kylo Ren. Végül jàrtunk a jövőben is ahol talàlkozhattunk a jövő artistáival is.

Részletek

2017
A Harlekin titka

A nyitóképben egy kislány akit Eötvös Lorienn Annabell alakított, feltàrta a Harlekin kocka titkát mely a cirkusz varázslatos világàról szól. Amedeo Folco Jr. Elefántjaival, a Duo Arkan vadállatokkal lèpett fel a műsorban. A Beaoutur család levegőkarika, lábzsonglőr és illúzió számot mutatott be.

Részletek

2018
Tradíciók és Generációk

Ez a műsor ízig-vérig tradicionális volt. A vadállatokkal Viktor Guiellmin, az elefánttal és a háztáji állatokkal Joy Costa lépett gel aki a műsor bohóca is volt. Az Ortíz család halálkerék és magasdrótszámot mutattak be. Andrea Navratilova levegőtissueja is csodálatos volt. Az Eötvös lányok Lorienn és Larissza bemutatták nagyon cuki levegőkarika produkciójukat.

Részletek

2019
Egyszerűen Nagyszerű

agyszerű produkciók voltak làthatók a maguk egyszerűségében. A Togni család elefántjai mellett kecskék és libák is bemutatkoztak az előadásban. Erika Togni műlovarnő és lábzsonglőr számot, Alessandro Togni lovaszsonglőrt, a duo Lugo lézershowt mutatott be. A humorról Mr. Lorenz bohóc gondoskodott.

Részletek

2020
Centenárium

2020-as évadunkban az Eötvös Cirkusz 100. Születésnapja alkalmából a legjobb artista produkciókat szerződtettük le.
A 2019-es Monte Carlói Cirkuszfesztivál Bronz Díjas elefántprodukciója előadásunk fénypontja melyben a Gärtner család tehetséges ifjú artistái szaltóznak az elefántok hátára.
Teddy és Scooby a Patagóniai oroszlánfókák interaktív bemutatója a közönség nagy kedvence.
Kecskék ,libák, kacsák és Rocky az okos póniló tarkítják a repertoárt.
A Gärtner fiúk erőemelő számuk mellett a legendás halálkereken is bemutatják tudásukat.
A Nereus művésznéven híressé vált úriember több külföldön eltelt év után mutatja be szenzációs lámpaegyensúlyozó produkcióját a hazai közönség előtt.
Az Eötvös család legifjabb generációja Lorienn és Larissza a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon januárban elért sikerek után ismét bemutatják nagyon cuki levegőkarika számukat.
Cirkuszunk igazgatója Eötvös Loránd Hortobágyi Károly Díjas Artistaművész feleségével Adriennel két év kihagyás után adja elő újra legendás zsonglőrprodukcióját, melyben egyszerre kilenc buzogánnyal is összedobnak.

Részletek